voiotiatv.gr
ΒΟΙΩΤΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη στο Δήμο Λεβαδέων-Ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και υποδομών έθεσε ο Δήμαρχος Δ. Καραμάνης

Κοινοποίηση

Τον Δήμο Λεβαδέων επισκέφτηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 κλιμάκιο της Ν.Δ., με επικεφαλής την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο των δράσεων της Ν.Δ. ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Την Υπουργό υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καραμάνης, Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Την κ. Ζαχαράκη συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντας και Ενέργειας κ. Μανώλης Γραφάκος, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Δήμητρα Λυγούρα, ο Βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Κτιστάκης, οι πολιτευτές κ. Κώστας Αγγελόπουλος και κα. Ασπασία Σίμου και κομματικά στελέχη.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κα. Ζαχαράκη για θέματα κοινωνικής πολιτικής που αφορούν στο Δήμο και αναπτύχθηκε μια γόνιμη συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας η Υπουργός παρουσίασε τις θέσεις και τους στόχους της κυβέρνησης η οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα προστασίας της οικογένειας.

Παράλληλα ο κ. Καραμάνης κατά την συνάντηση έθεσε στο κλιμάκιο που συνόδευσε την Υπουργό σειρά ζητημάτων δίνοντας έμφαση στην υποστελέχωση των Δήμων.

Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία των Ευρωεκλογών έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Όπως τόνισε κρίνεται αναγκαία η χρηματοδότηση έργων υποδομής τα οποία θα φανούν πολύτιμα στο άμεσο μέλλον και επικέντρωσε στα έργα άρδευσης και ύδρευσης.

«Στο άμεσο μέλλον θα απαιτηθούν δράσεις και έργα στους τομείς της ύδρευσης και της άρδευσης. Πρέπει σύντομα να βρεθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία  ώστε να μπορέσουμε να φροντίσουμε για τις επόμενες γενιές και να λύσουμε ριζικά προβλήματα υποδομής τους τόπου μας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Καραμάνης.

Related posts

Η ώρα της κρίσης για τα μπλόκα: Τα μέτρα για τους αγρότες και η στρατηγική εκτόνωσης

ellados diktio

Καθαρισμός οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2024

omada diktyou

ΔΥΠΑ: 1.200 ευκαιρίες πρόσληψης στον κλάδο του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης

ellados diktio